Anastasia Ozerova Flou Pedersen blev årets første Vhf student på Mariagerfjord Gymnasium

Anastasia Ozerova Flou Pedersen fik i dag, 17. juni, studenterhuen på efter sidste eksamen i mundtlig psykologi på Mariagerfjord Gymnasium. Nu venter et sabbatår, hvor hun overvejer at tage på højskole, og herefter måske en videregående uddannelse. Vhf (visiteret hf) har nemlig givet hende blod på tanden for at studere, fortæller hun:

- Vhf har givet mig troen på, at der faktisk er nogen i uddannelsessystemet, der brænder for at hjælpe en. Og så har jeg lært, at i de rigtige rammer kan man udvikle sig helt enormt. I starten var jeg meget usikker, men i løbet af de tre år er der virkelig sket en stor udvikling med min selvtillid og personlighed. På den måde er vhf ikke kun en faglig uddannelse, men også en følelsesmæssig uddannelse, hvor jeg er blevet klogere på mig selv, siger Anastasia Ozerova Flou Pedersen.

Efter huen kom på var hun med til at hejse skolens flag. Privatfoto

Studenterfesten går for alvor løs på gymnasiet i næste uge. Her bliver eleverne i 2.hf og 3.vhf fejret efter deres sidste mundtlige eksamen, mens det i år er lidt anderledes for eleverne i 3.htx og 3.stx. De er inviteret til en såkaldt huebegivenhed på gymnasiet henholdsvis mandag d. 22/6 og tirsdag d. 23/6. Her får eleverne overrakt deres skriftlige eksamenskarakterer, hvorefter de kan tage studenterhuen på og blive fejret af deres familier.

Årets dimission bliver afholdt fredag d. 26/6 – dagen efter studenterkørsel – og den er også lidt anderledes i år. Som følge af myndighedernes retningslinjer bliver dimissionen nemlig afholdt klassevis for studenterne og deres nærmeste pårørende. Ved dimissionen bliver der taget klassebilleder, og derudover vil der være taler, underholdning og til sidst en lille hyggelig reception.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...