Hadsund Tennisklub lokker bl. a. nye medlemmer med godt socialt liv - og halvt kontingent resten af året

Hadsund Tennisklub inviterer lørdag 15. august til åbent hus med masser af aktiviteter og gode tennisoplevelser for hele familien.

Til arrangementet har gæsterne ikke kun mulighed for at kigge nærmere på klubbens faciliteter, men får selvfølgelig også mulighed for at prøve kræfter med tennisketsjer og bold.

Klubbens trænere står klar til at give gæsterne en kort introduktion - og så er der ellers frit slag på banerne.

- Vi håber, at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille tennis og lægger vejen forbi, siger formand for Hadsund Tennisklub, Trine Gundesen.

- Modsat hvad mange måske tror, så er tennis en sport og motionsform, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau. Hos os er der plads til både børnefamilier, der spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til alle dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang.

- Og så kan vi altså også prale af et rigtig godt socialt liv, hvor især pensionisterne – udover at spille tennis – hygger sig med kaffe osv. hver tirsdag og fredag formiddag, fremhæver Trine Gundesen.

I dagens anledning giver klubben rabat på indmeldelse, og interesserede kan således blive medlemmer for halv pris.

Det betyder, at et voksent medlem kan slippe med 300 kr. for resten af året, mens pensionister og studerende skal betale 200 kr. og børn 150 kr.

Hadsund Tennisklub byder i øvrigt på kaffe og kage til de besøgende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...