A Star is Born er den klassiske, men evigt fascinerende kærlighedsfortælling om den fallerede rockstjerne Jackson Maine og den fremadstormende popstjerne Ally

HADSUND: Ny på plakaten hos Hadsund Bio 1+2 er filmen A Star Is Born med Janet Gaynor og Fredric March i hovedrollerne

Filmen Indeholder næsten 12 minutters ekstra musikoptræden, intime jam-sessioner med Jackson og Ally og scener, der ikke var med i den oprindelige udgave af filmen.

A Star is Born er den klassiske, men evigt fascinerende kærlighedsfortælling om den fallerede rockstjerne Jackson Maine og den fremadstormende popstjerne Ally.

Men den verdensberømte rockstjerne lever ikke lykkeligt i sin succes. Han kæmper hårdt med indre dæmoner, der blandt andet kommer til udtryk i hans alkohol- og stofmisbrug.

Men ved et tilfælde opdager han en sen nattetime Allys fantastiske talent.

Det udvikler sig til både et professionelt og romantisk partnerskab er særlig intens karakter.

Jackson tager Ally med på scenen på sin turné og hjælper hende frem i det glorværdige rampelys, han helst vil flygte fra selv. Allys karriere begynder at brage derudad, men de to elskendes forhold bliver stadigt mere udfordret af Jacksons kamp med sig selv.

A Star is Born er Bradley Coopers instruktørdebut og Lady Gagas første store hovedrolle. Det er fjerde gang A Star is Born bliver fortalt på film, hvis hovedkarakterer tidligere er blevet portrætteret af stjerner som Judy Garland, Barbara Streisand og Kris Kristofferson.

Øvrige film på lærredet:

Frem til 11. august viser Hadsund Bio 1+2 også filmene: ”Fast and Furious: Hobbs and Show”, ”The Sisters Brothers”, ”Kæledyrenes hemmelige liv 2” og ”Løvernes Konge”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...