Peer Bak fejret af medarbejderne hos Hans Jensen Lubricators i Hadsund

HADSUND: Peer Bak, konsulent i udviklingsafdelingen hos Hans Jensen Lubricators A/S, kunne 28. marts fejre 80 års fødselsdag.

Det blev markeret ved en intern reception i firmaets kantine 4. april for alle virksomhedens medarbejdere.

Rasmus H. Jensen CEO kom i sin tale til fødselaren ind på den gang, Peer blev ansat på virksomheden for år tilbage. På det tidspunkt var Peer gået på pension fra sit forrige job, men ville stadig gerne arbejde og mente, han kunne være en god inspiration for Hans Jensen Lubricators’ udviklingsafdeling, hvilket han i den grad også har været – ligesom han fortsat er det i dag.

Rasmus fortalte herefter et par anekdoter fra nogle af de rejser, bl.a. til Japan, han og Peer sammen havde foretaget i virksomhedens tjeneste i tidens løb, og om hvordan Peer med sine visioner og idéer til arbejdet i udviklingsafdelingen har bidraget til, at virksomhedens cylindersmøreapparater til 2-takts-dieselmotorer fortsat er førende og anerkendt for sine kvalitetsprodukter og nyskabelser i branchen.

Peer kvitterede med at takke for arrangementet, talen og for, at virksomheden i sin tid gav ham chancen for at fortsætte med at arbejde, selv efter den officielle pensionsalder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...