Hanne Kock runder de 75 år i dag mandag 13. maj

TERNDRUP: Hanne Kock, Østermarksvej 14B, Terndrup, fylder 75 år mandag 13. maj 2019.

Det er ikke Fru ” hvem som helst ” der fylder 75 år, det er en markant personlighed i Terndrup, en dame, kvinde og en for og forgangs kvinde på mange områder der gennem årene har sat sit markante aftryk på den faglige og politiske dagsorden, specielt indenfor det sundhedsfaglige område.

Hanne Kock er født i Odense, hvor hun boede indtil 1985, hvor hun flyttede til Terndrup og senere blev gift med Søren Nielsen.

anne startede sin karriere på arbejdsmarkedet, som hjemmehjælper ved Odense kommune, hvor hun også fungerede som Tillidsrepræsentant.

I 1986 blev hun valgt som tillidsrepræsentant og formand for hjemmehjælper klubben i Skørping kommune.

Senere blev hun valgt som formand for Husligt Arbejder Forbund i Hobro kommune og senere ved fusionen mellem Husligt arbejder forbund og DKA blev hun valgt som formand for social og sundheds sektoren.

Hanne fungerede her som formand, indtil hun gik på efterløn som 63 årig. Hanne har altid været bevist om hvor hun stod politisk, således har hun været formand for socialdemokraterne i Hobro kredsen og LO i Øst Himmerland. Hun varetog gennem mange år formandsposten for partiet i Rebild øst og Himmerlandskredsen.

For 6 år siden valgte Hanne at opstille til kommunalbestyrelse i Rebild og dengang som altid handlede det om at få ordentligheden tilbage i politikken.

Gennem tiden er der lagt mange timer i det politiske organisatoriske arbejde, både i bestyrelses sammenhæng men også på gadeplan når kandidater og politik skulle profileres.

Hanne læser meget og har altid gang i en bog, ligesom hun hvert år er til bogmesser rundt om i landet, særligt krimi messen i Horsens besøges hvert år.

Bridge er en anden passion ligesom hun dyrker ligesom motionsløb.

Hanne er på alle måder et forbillede for - ikke kun hendes egen generation - men også for alle os, der kommer lige efter og dem der kommer efter os også.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...