Keld Jensen, fylder 65 år tirsdag 4. december

HADSUND: Keld Jensen, adm. direktør og medstifter af Timberman på Trafikhavnen i Hadsund fylder 65 år i dag, tirsdag 4. december 2018, og ved årsskiftet fratræder han sin stilling og kan nu se tilbage på en lang og stærk karriere inden for træ- og gulvbranchen.

Keld Jensen er uddannet merkonom fra Aalborg Handelsskole og var i mange år ansat hos Trip Trap, senest som salgsdirektør for Trip Traps byggedivision. I samarbejde med tre andre partnere købte Keld Jensen i 2001 denne del og videreførte den som Timberman.

Siden stiftelsen i 2001 har virksomheden gennemgået en lang række forandringer og faser - fra en højprofileret mærkevareafdeling til en virksomhed med et brand, som også appellerer til den fornuftige forbruger, der har fokus på høj value for money. I perioden fra 2005-2007 tog væksten for alvor fart, og Timberman fik en pæn markedsandel af det danske gulvmarked. I 2008 stoppede væksten brat, da finanskrisen var en realitet i efteråret 2008. I perioden herefter var der fokus på kriseledelse og tilskæring af virksomheden.

Timberman klarede sig igennem krisen, og i 2011 blev der således taget hul på endnu en etape, da verdens største korkproducent Amorim i Portugal købte halvpart i virksomheden. Fra 1. januar 2018 overtog Amorim de resterende 50 procent af aktierne i Timberman, og i sensommeren 2018 blev generationsskiftet annonceret. I den forbindelse blev tidligere adm. direktør hos Cembrit Danmark, Mogens Fisker, headhuntet som ny adm. direktør for Timberman med virkning fra 1. januar 2019.

Keld Jensens fødselsdag og fratrædelse samt Mogens Fiskers tiltrædelse markeres med en reception samme dags eftermiddag på virksomhedens adresse i Hadsund, Havnevej 11.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...