Mærkedag fejret med flag, morgenbrød, kage og pizza - efter corona-retningslinjerne

Selvom Covid-19 har gjort hverdagen noget anderledes, end den plejer at være, er der stadig tid til fejring hos Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager.

Klart illustreret fredag 6. november, hvor Dannebrog strøg til tops på plastgenanvendelsesvirksomheden i anledning af Bo Rørbæk Jacobsens 40 års-jubilæum i virksomheden.

Bo Rørbæk Jacobsen er blot den anden 40 års-jubilar i virksomheden.

Han blev ansat 6. november 1980 og kom på daværende tidspunkt direkte fra Teknisk skole i Randers og ind i ekstruderingsafdelingen hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Bo’s tekniske snilde og lyst til at sætte sig ind i selv tekniske udfordrende problemstillinger blev snart synlige for såvel kollegerne som for ledelsen, og han fik hurtigt kollegernes respekt for sin kompetente måde at løse de forskellige tekniske udfordringer på.

Bo Rørbæk Jacobsen fik gennem årene mange nye arbejdsopgaver relaterende til reparation og vedligeholdelse af virksomhedens allerede på det tidspunkt omfattende maskinpark.

Efter nogle år som assistent i vedligeholdelsesafdelingen overtog Bo i 1994 ansvaret som vedligeholdelseschef og bestred det job i mere end 20 år - altid med faglighed og ordholdenhed i højsædet.

Bos omfattende viden om plast - og ikke mindst de teknologier, som skal til for hele tiden at forbedre kvaliteten af genanvendt plast- var også platformen for jubilarens næste udfordring som udviklingschef.

I dette job har han gennem de seneste fem år været medvirkende til, at Aage Vestergaard Larsen A/S har opført flere nye produktionslinjer, som kan oparbejde det mere beskidte plastaffald til en ny plastråvare i høj kvalitet.

Bo Rørbæk Jacobsens opfindsomhed har senest ført til, at virksomheden har sendt sin første patentansøgning ind på en ny opfindelse (Georg), som kan vaske, sortere og oparbejde husstandssorteret plast til en hidtil uset høj kvalitet

Bo er en meget værdsat kollega både som udviklingschef og på hele fabrikken som underviser af firmaets 60 medarbejdere ved indførelse af nye teknologier

På grund af corona-situationen blev jubilaren ikke helt fejret, som han retteligt fortjener, men han blev dog ikke snydt for flag, morgenbrød og pizza til alle.

Både morgenbrød og pizza blev på dagen indtaget i mindre grupper.

Når corona-situationen atter er normaliseret, vil Bo Rørbæk Jacobsen og årets andre jubilarer hos Aage Vestergaard Larsen A/S blive fejret igen ved et større arrangement.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...