Edith Hasager-Kirk blev hentet i lastbil og fejret i Beredskabsforbundets garage i Mariagerfjord

I ikke mindre end 40 år har Edith Hasager-Kirk, Assens, nu efterhånden været frivillig i beredskabsforbundet.

- Og det skulle selvfølgelig fejres, samtidig med at vi tog hensyn til de gængse corona-regler, fortæller kredsleder i Beredskabsforbundets Mariagerfjord-kreds, Elin Aasted.

Dannebrog var hejst, og der var sat flag både i Beredskabsforbundets garage og udenfor.

Bent Sørensen hentede 40 års-jubilaren i den gule beredskabs-lastbil, og alle ”kollegerne” stod udenfor og tog imod, da de ankom.

I alt deltog 18 personer i jubilæumssammenkomsten.

Foruden de frivillige drejede det sig bl. a. om info-assistent Lene Schade og landskoordinator for Projekt Østbørn, Bent Schade fra Region Nordjylland.

Garagen var i dagens anledning blevet tømt for biler, så der i stedet blev plads til tre borde, hvor der blev serveret smørrebrød - med behørig afstand mellem deltagerne.

Der blev holdt taler og råbt ”Hurra”, der var blomster og whisky til Edith Hasager-Kirk, og blomster og chokolade til Torben Holt Pedersen og Renè Mortensen, der begge kunne fejre 10 års-jubilæum som frivillige i Beredskabsforbundet.

- Og alt i alt var det bare en virkelig hyggelig aften, hvor det kunne mærkes på folk, at de nød det fysiske samvær og snakken på kryds og tværs.

- Det er rart, at det trods alt kan lade sig gøre at mødes rent fysisk i disse tider, noterer kredsleder Elin Aasted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...