Ingelise Bertelsen fra DAVA Foods fejrede 35 års jubilæum

HADSUND: Ingelise Bertelsen, pakkerimedarbejder hos DAVA Foods, kunne fejre 35-års jubilæum hos DAVA Foods 1. september 2018.

Ingelise startede tilbage hos DAVA Foods i 1983, som dengang hed Farm-Æg, på opfordring fra tidligere arbejdskolleger. Det resulterede i, at Ingelise cyklede ud til virksomheden og fik at vide, at "hun kunne starte i morgen".

Ingelise har i sin tid hos DAVA Foods oplevet stor udvikling. Hun har været med fra dengang, hvor alt blev pakket manuelt - hvor man for eksempel selv satte label på æggebakkerne - til nu, hvor størstedelen pakkes automatisk takket være robotter. Ingelise har igennem tiden både været på daghold og nathold i pakkeriet, heraf de seneste 16 år på nathold.

Ingelise beskriver det gode kollegaskab i DAVA Foods som værende essentielt for sine mange år i virksomheden, fordi de har et godt kollegialt sammenhold på arbejdet, og de ligeledes har været - og fortsat er - gode til at lave sociale aktiviteter sammen udenfor arbejdstiden.

Ingelise er den medarbejder i pakkeriet, der har været længst tid hos DAVA Foods.

DAVA Foods ønsker at fejre Ingelise Bertelsens mangeårige arbejdsindsats og holder i den anledning reception 5. oktober 2018.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...