Butik Torben Hadsund runder de 35 år på mandag

HADSUND: Mandag 1. april 2019 er det 35 år siden, at Torben åbnede døren til butikken her i Hadsund.

Der var snestorm – så ikke meget forårs stemning over det, men det tog heldigvis ikke modet fra Torben. I dag er det Torben og Dorte, der ejer butikken sammen.

I årene der er gået, er der sket mange (spændende) ting i butikken, vi har haft åbent om natten og meget tidligt om morgenen. Vi har haft levende musik, stylist, ”En ny kvinde” og en masse modeshows og kundeaftner.

- Og vi er ikke mindst meget taknemmelige for den gode opbakning, vi har til vores butik her i Hadsund, siger Dorte Bach, og vi kan kun sige at kunderne er gode til at handle lokalt, samtidig er vi også heldige, at der af og til er kunder fra Aalborg, Randers osv der lige må gøre et stop på vejen, ved butikken i lyskrydset.

Vi har dygtige medarbejdere i butikken, som vi er meget glade for. Vi sørger for at vi indimellem kommer på de kurser der findes indenfor vores branche. Så vi altid kan give den bedste vejledning til vores kunder

Vi har igennem tiden uddannet en hel del elever, lige nu har vi 2 under uddannelse i butikken, og synes at det er vigtigt, at der bliver uddannet nye ”tøjpiger”.

- Vi serverer lidt godt til ganen d. 1. april, så kig endelig ind til os, fastslår Dorte Bach.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...