Camilla Friis Andersen har fået job hos Sparekassen Vendsyssel i Mariager

MARIAGER: 31-årige Camilla Friis Andersen er tiltrådt som rådgiver i Sparekassen Vendsyssel, Mariager.

Hun kommer fra et job som rådgiver i Jutlander Bank, Gjerlev.

Camilla Friis Andersen er født og opvokset i Mariager, og hun er netop vendt tilbage til byen efter at have boet to år i Randers.

Camilla Friis Andersen er uddannet i Jutlander Bank, Hobro og har de sidste par år været ansat i bankens afdeling i Gjerlev. Uddannelsesmæssigt har hun gennemført en solid, teoretisk bankuddannelse, herunder Den Kompetente Rådgiver (DKR), suppleret med en række bankfaglige kurser.

Ivrig håndboldspiller

Næste år afslutter Camilla Friis Andersen en HD i finansiel rådgivning (hdfr).

Fritiden bruger Camilla Friis Andersen på håndbold i Mariager IK, hvor hun både spiller og fungerer som næstformand i bestyrelsen.

- Jeg har savnet min daglige gang i byen og ikke mindst kontakten til byens netværk og kunderne.

- Derfor har jeg glædet mig meget til at arbejde i Mariager og ser frem til et godt samarbejde med de dygtige kolleger i Sparekassen Vendsyssel, siger Camilla Friis Andersen.

Velkendt ansigt i byen

- Camilla er et særdeles velkendt ansigt i Mariager, hvor hun - ud over posten som næstformand i MIK Håndbold - også er kendt som en ildsjæl med et stort lokalt engagement og netværk.

- Derfor glæder vi os over at have fået Camilla hjem til Mariager.

- Og vi ser frem til, at hun kan være med til at udbygge Sparekassen Vendsyssels rolle i byen, siger Michael Hermund, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel, Mariager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...