- At vi kan fremvise sådan et fint lokale, kan vi først og fremmest takke de mange frivillige for, fortæller formand Jan Gubbertsen fra Norup Forsamlingshus

NORUP: Søndag 22. september samledes små hundrede mennesker i Norup Forsamlingshus for at nyde en lækker brunch og for at fejre, at huset er blevet istandsat med blandt andet et nyt og meget tiltrængt gulv.

- At vi kan fremvise sådan et fint lokale, kan vi først og fremmest takke de mange frivillige for, fortæller formand Jan Gubbertsen. Frivillige har lagt hele 284 timer i projektet. I bestyrelsen er vi taknemlige for al den hjælp, vi har fået. Dog skylder vi Conrad Conradsen og Jesper Bang en særlig ros for at have påtaget sig den vigtige opgave som tovholdere på projektet.

Conrad fortalte på Jans opfordring levende om de mange skatte, der gemte sig under det gamle gulv. Man fandt blandt andet gamle fyrtræsbrædder med aftegninger af en badmintonbane. De stammer sandsynligvis tilbage fra tiden før 1950.

Conrad havde desuden denne en opfordring til de fremmødte: - Jeg håber, I vil støtte op om, at vi laver et vedligeholdelsesudvalg. Det forudsætter, at flere melder sig til at påtage sig tovholderrollen, så arbejdet ikke belaster de samme mennesker hele tiden. Bestyrelsen lægger et kæmpe arbejde i huset her. Det er vigtigt, at vi hjælper dem med de praktiske opgaver, og her er det altså mest af alt tovholdere, vi mangler.

Istandsættelsen er blevet finansieret med midler fra ELRO Fonden, Sparekassen Hobro Fonden, Veluxfonden og Nordea Fonden. - Vi er naturligvis meget taknemlige for alle bidrag, fortalte Jan Gubbertsen. Havnens Snedkeri har stået for selve støbningen og gulvlægningen, som vi synes, de er lykkedes rigtig godt med.

Christian Boldsen repræsenterede ELRO Fonden ved indvielsen. – Først og fremmest er jeg imponeret over, at I kan samle så mange mennesker til brunch. Det tror jeg ikke, vi kunne have gjort, hvor jeg kommer fra.

Dernæst er jeg glad for at se, at I er kommet så langt med de midler, som vi blandt andre har bevilget. Vi støtter gerne igen, hvis I på et tidspunkt har mod og kræfter til kaste jer over et handicapvenligt projekt.

Sædvanen tro blev den lækre mad fremtryllet af frivillige, som havde lavet det meste fra bunden.

Næste begivenhed er Høstfest 26. oktober, hvor der også forventes at være fuldt hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...