Per Christiansen kan i dag fejre sit jubilæum

HADSUND: Servicetekniker Per Christiansen, Langbjerghøjvej, Hadsund, fejrer den 25. april 2019 sit 25-års jubilæum ved Nilfisk.

Per kom i 1994 til daværende KEW Industri med en baggrund som automekaniker. Per har gennem alle 25 år arbejdet som udekørende servicetekniker, hvor han i de første mange år servicerede kundernes professionelle højtryksrensere. Han har været med alle årene, gennem navneskift til Alto, og nu Nilfisk.

Per er en værdsat, faglig meget kompetent og dygtig medarbejder, som aldrig har tøvet med at tilegne sig ny viden. Han er de blandt de få serviceteknikere, der også kan servicere vaskerobotter, og senest har han på eget initiativ tilegnet sig den viden, der kræves, for også at kunne servicere kundernes gulvvaskemaskiner.

Per har sit eget distrikt på Djursland og i Randers/Århus området, hvor vores kunder således har én dygtig tekniker, der på én gang kan servicere alle deres Nilfisk-produkter. Og det kan han – for Per er ualmindelig kreativ tænkende. Hvis en standardreparation, af forskellige årsager ikke kan udføres, så finder han altid ud af et alternativ.

Per er meget vellidt hos både kunder og kollegaer. Med en meget åben og ærlig tilgang til tingene, og en dejlig personlighed, ved man altid, hvor man har Per. Han siger sin mening, og det er altid på en gennemtænkt og meget konstruktiv måde.

Han har i en årrække haft hvervet som sikkerhedsrepræsentant for serviceteknikerne, og var blandt andet med til at indføre kraner i nogle af servicevognene, således at tunge løft for Nilfisks teknikere kunne undgås.

Privat er Per vores egen ”Bonderøv”, næsten som vi kender ham fra TV. På sit lille landsted har han altid gang i nogle projekter. Alt kan gemmes, alt kan bruges, og vi får sommetider indtrykket af, at alt også skal prøves. Det spænder fra at lave sin egen lille sø, prøve at dyrke vinstokke, anskaffe nogle bi-familier og slynge honning (til trods for hans allergiske reaktioner overfor bi-stik), lidt høns, ænder og kalkuner rundt omkring, et par heste, lidt ombygning i ny og næ, og sammen med Vivi bliver det meste mad lavet fuldstændigt fra bunden af – akkurat som hjemme ved ”Bonderøven”.

Han er samtidig et meget nærværende familiemenneske, som altid er der for sine to børn Søren og Signe, og støtter dem i deres hverdag og i deres aktiviteter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...