Per Christoffersen, testtekniker og tidligere manager kunne 1. april 2019 fejre sit jubilæum

HADSUND: Oprindeligt startede Per Christoffersen i produktionen på daværende K.E.W. allerede tilbage i 1978, men han blev hurtigt forfremmet til opstiller i produktionen og lidt senere værkførerassistent, for til sidst frem mod 1991, at være værkfører i produktionen. I 1991 forlod Per dog K.E.W. for at lave elbilen KEWET sammen med K.E.W.s tidligere ejer, derudover arbejdede Per også for en konkurrerende virksomhed i Hobro samt var omkring Nordfab inden han vendte ”hjem” i 1994.

Da Per Christoffersen startede i 1994, var det som ansvarlig for opstart af en ny ”Special afdeling” for projektmontage, hvor der både blev udviklet og lavet special løsninger i forbindelse med rengøring med professionelle højtryksrensere. Siden har Per både været afdelingsleder for montageafdelingen i Hadsund samt medvirket ved flytning af produktion fra Hadsund til Tyskland og senere fra Tyskland til Ungarn. I de seneste år har Per været tilknyttet R&D og senest som leder af test.

Per er en passioneret lystfisker og han elsker en god cykeltur. Cykeltur er ikke som de fleste kender en cykeltur, nej her er det racercyklen der tages i brug og Per er stadig meget konkurrencedygtig på cyklen, hvor han giver de fleste, også meget yngre, baghjul.

Dette konkurrencegen, samt viljen til at vinde, har han naturligvis taget med på arbejde for Nilfisk, hvor han er meget grundig i sin tilgang til problemløsning og han giver aldrig op før der er fundet en løsning.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...