Erik Erland Nielsen kan onsdag fortælle om et arbejde med turisme i år 25 år, som bestyrelsesmedlem og mangeårig formandskab.

HADSUND: Det bliver en mand med store erfaring som gæster ”Fortælleværkstedet” på museet i Hadsund, der starter op efter ferien, onsdag 28. august kl. 09:30.

- Vi får nemlig besøg af Erik Erland Nielsen, der i 25 år har været med i bestyrelsen for Hadsund og Omegns Turistforening, de sidste mange år som formand, og som han vil fortælle om på godt og ondt.

Erik er oprindeligt født og opvokset på Mou Kær ved Brovst i Han Herred, og gik i skole på Fredensdal og Brovst skoler.

Efter værnepligt hos Dronningens Livregiment læste han til merkonom i Hobro og tog senere end udvidet handelsuddannelse.

I 1964 blev han ansat hos Falck Redningskorps i Ålborg, hvor han tiltrådte en stilling i salgsafdelingen med ansvar for Hadsund og Terndrup.

Og med base i Hadsund begyndte Erik sit foreningsarbejde hos en lang række forskellige foreninger, både med bestyrelses- og formandsposter, og med rigtig mange netværk til foreninger, klubber og sport.

Af fritidsinteresser nævner Erik Erland Nielsen også Hjemmeværnets Tamburkorps, men også Hadsund Fritidscenter som forældrevalgt, Hadsund Skyttelaug, Hadsund Dyrehave, FDF Hadsund, Lions Club, Hadsund Håndværker- og Borgerforening, og naturligvis Turistforeningen for Hadsund og Omegn har haft glæde af hans store engagement.

Erik har også været meget fagligt og organisatorisk aktiv i mange forskellige bestyrelser og formandsposter, bl.a. som landsformand og fællestillidsmand i Landsklubben for Salgs- og overinspektører samt virksomhedsnævnet hos Falck, ja, listen er lang.

Men onsdag formiddag vil Erik fortælle om turismen i Hadsund og Omegn gennem de sidste 25 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...