Hadsund-virksomheden Beauté Pacifique uddelte årets Amalie-legat på Mariagerfjord Gymnasium til Natasja Hørup

HADSUND: Amalie-legatet bifalder for 14. år i træk fællesskabsånden på Mariagerfjord Gymnasium

Nogle er gode til fysik, nogle er gode til tysk, nogle er gode til idræt - og så er der dem, der (også) er rigtig gode til fællesskab.

Og det er lige præcis de personer, som Beauté Pacifique hvert år påskønner ved at uddele Amalie-legatet på Mariagerfjord Gymnasium. Gymnasietiden bliver nemlig lige lidt bedre, når man er en del af fællesskabet.

I år er det 14. år i træk, at Beauté Pacifique uddeler Amalie-legatet, som hvert år går til en pige, der i særlig grad har ydet en ekstra indsats for at få alle pigerne på skolen med i fællesskabet.

Og sådan en pige var der også i år, nemlig 18 årige Natasja Hørup, som udover at være meget dygtigt fagligt også altid er opmærksom på de andre elevers trivsel. Natasja er udpeget af årgangens klasselærere og elever til at modtage årets Amalie-legat, fordi hun er støttende både fagligt og socialt, har en opmuntrende og positiv adfærd og altid får det bedste ud af enhver situation.

Om legatet

- Amalie-legatet blev indstiftet af Beauté Pacifique i 2006 og honorerer den fællesskabsånd, der er altafgørende for, at alle får en god gymnasietid og føler sig velkommen.

- Legatet er på 1500 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...