Søndag 8. september kl. 19:00 er der nordisk Sang og musik i anlægget ved Hadsund Broen

HADSUND: Foreningen Norden i Mariager, Arden og Hadsund fejrer i efteråret Foreningen Nordens 100 års jubilæum med nordisk sang og musik, samt en festmiddag med specialiteter fra Norden.

Landsforeningerne i de nordiske lande fejrede begivenheden i foråret i Danmark med festgudstjeneste i Frederiksborg Slotskirke, koncert i Danmarks radio. Markeringen af jubilæum slutter med ALSANG i september, hvor hele Norden synger de samme sange.

Foreningen Norden samler de nordiske landes interesser, oplyser Birthe ”Jønsen” Jørgensen fra foreningen, og på det kulturelle område har man blandt andet i 20 år - den anden mandag i november holdt ”Skumringstid ord i norden”, og Ungdomsorkester, der giver koncert i hele norden, bl.a. musikhuset i Ålborg.

Søndag 8. september kl. 19:00 er der nordisk Sang og musik i anlægget ved Hadsund Broen, hvor Anton og Line vil spille til fællessangene og underholde med nordiske toner, og der bliver mulighed for at synge på både norsk og svensk samt dansk.

- Vi fortsætter med at fejre jubilæum i oktober med en festmiddag med nordiske specialiteter på davinci Ristorante og vil man gerne deltage i middagen, kan man tilmelde sig på himmerlandsbilletten.dk minder ”Jønsen” om.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...