Jubilæet blev fejret med tur i Himmerlands Teater

For 10 år siden fik LOF’s skoleleder Jan Vestergaard en opfordring til at udbyde et litteraturhold i Skelund. En opfordring, der blev fulgt med start i Skelund Midtpunkt.

Gennem årene har der været et varierende antal deltagere.

I denne sæson består litteraturkredsen af 14 friske piger, hvoraf flere af dem har været med fra starten i 2010.

Skelund Litteraturkreds er en meget alsidig læsekreds, der læser meget forskelligt litteratur. Hver sæson knyttes der nogle teaterforestillinger til de bøger, der læses.

Holdets leder, Tina Mette Rasmussen, lægger vægt på, at litteraturkredsen skal være for alle, og deltagerne er hver især meget involverede i at forme mødedagene – det gælder både på det faglige og det sociale plan.

- Tina Mette Rasmussens inspirerende måde at styre litteraturkredsen på er helt sikkert årsagen til, at mange holder ved år efter år, vurderer skoleleder Jan Vestergaard, der er stolt over at kunne fejre 10-års jubilæum for et hold under LOF’s vinger.

Derfor bidrog LOF også til fejringen med et lille sponsorat i form af en tur i Himmerlands Teater, hvor holdet så en forrygende morsom opsætning af Baskerville, som Arthur Conan Doyle skrev, og som holdet naturligvis havde læst forinden.

Tina Mette Rasmussen sender budskabet, at der altid er plads til flere på holdet, der mødes én gang månedligt fra august til maj.

Interesserede kan hente yderligere information på tlf. 24 47 99 69.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...